Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Agenda

 
 

Utrecht Canal Pride

17 juni 2017 - 13:00 uur
Organisator: Stichting Utrecht Canal Pride
Locatie: Oudegracht, Utrecht

Savannah Bay is extreem trots om me te varen met de eerste Utrecht Canal Pride! Kom naar ons zwaaien en genieten van de sfeer en onze trotse medewerkers!

Utrecht Canal Pride staat voor zichtbaarheid en diversiteit, van grachtenbootje tot partyschuit en van sleepboot tot luxe sloep. Van de 'lesbische boekhandel' tot premium gay party en van sportclub tot ideële instelling. Allen zullen zich vanaf de gracht tonen tijdens de eerste Utrecht Canal Pride. Actueel, feestelijk en trots - 'Trots Door Utrecht'!


 

 Meer info hier.

Transforming Stories 6 #indisch: 23 augustus 2017 | 19:30

In deze editie van Transforming Stories staat, een week na de Indië herdenking, het thema 'Indisch' centraal.

Vaak wordt de eerste generatie Indische mensen in Nederland de 'zwijgende generatie' genoemd. Hun kinderen en kleinkinderen willen vaak juist wel meer weten van en horen over het koloniale verleden. Het belang van verhalen ontdekken, vertellen, doorgeven en bewaren is juist in een postkoloniale wereld uiterst belangrijk.

Historicidagen : 24 augustus 2017 | 20:00

Drie dagen vol inspirerende lezingen, debatten en workshops over alle mogelijke aspecten van geschiedbeoefening nu, voor alle historici.
Openingslezing door Ian Buruma.
 

Savannah's Read In : 27 augustus 2017 | 11:00

Bij boekwinkel Savannah Bay krijgen we vaak de vraag of we niet ook extra tijd verkopen om al die mooie boeken te lezen. Helaas niet. Maar we hebben iets bedacht dat dicht in de buurt komt!

Waanzinfestival: 16 september 2017 | 12:30

Op 16 september wordt door Filosofie Magazine het Waanzinfestival georganiseerd. Een middag waarop er voorbij het stigma van de psychiatrie en het afwijkende gekeken wordt. Psychologie en filosofie ontmoeten elkaar. Wij komen er met een stand boeken een waanzinnig interessante en leuke dag van maken!

35ste Nacht van de Poëzie: 16 september 2017 | 20:00

Dit jaar vindt voor maar liefst de 35e keer de Nacht van de Poëzie plaats. Uiteraard zijn wij wederom aanwezig om bergen poëziebundels te verkopen, maar stiekem vooral om te luisteren naar voordrachten van alle bijzondere dichters. Die na hun optreden in onze stand komen signeren!