Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Agenda

 
 

Savannah's Read In December

26 december 2017 - 13:00 uur
Organisator: Savannah Bay
Locatie: Savannah Bay

  -- Een kerstspecial van onze Read-In! Deze keer op 2e kerstdag van 13 tot 15 uur. Voor iedereen die graag familie-verplichtingen wilt ontlopen en zin heeft in knussigheid! --

Bij boekwinkel Savannah Bay krijgen we vaak de vraag of we niet ook extra tijd verkopen om al die mooie boeken te lezen. Helaas niet. Maar we hebben iets bedacht dat dicht in de buurt komt!

Heb jij ook nooit de tijd en ruimte om je eens lekker onder te dompelen in een boek? Is er thuis altijd afleiding van afwas, kinderen, huiswerk of deadlines? Tijdens Savannah's Read In is de boekwinkel de oase van rust die jij nodig hebt om nu eindelijk eens dat boek uit te lezen.

Iedere laatste zondag van de maand zullen we de boekwinkel twee uur eerder open doen. Die extra twee uur zijn er speciaal voor de lezer. Wij zorgen voor koffie, thee, koekjes, een zacht muziekje en rust. Dus neem je boek mee (of koop er ter plekke een), zoek een plekje in de winkel en lees. Er wordt niet gepraat, er is geen afsluitend gesprek over wat je gelezen hebt, er is alleen jij en je boek. Klinkt dat niet heerlijk? 

Tot dan!

Praktische dingen:

- Er zijn geen kaartjes. We werken op basis van donaties en we zullen altijd zorgen dat er een plekje voor je is.
- Je mag komen binnenlopen wanneer je wilt en weggaan wanneer je wilt. Je hoeft niet perse twee uur te blijven zitten. 

Als je nog vragen hebt voel je vrij om ons te mailen op info@savannahbay.nl.