Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Agenda

 
 

Workshop 'Van voornemen naar vorm'

04 februari 2018 - 10:00 uur
Organisator: Savannah Bay i.s.m. Nathan Kops Coaching & Training
Locatie: Savannah Bay

Savannah Bay presenteert t.g.v. de Maand van de Spiritualiteit - thema: 'Opnieuw Beginnen' - een bijzondere dagworkshop op zondag 4 februari.

Van voornemen naar vorm - Je goede voornemens in de praktijk.

Een hele dag aan de slag met je goede voornemens zodat je daadwerkelijk verandering in je leven aanbrengt op een blijvende manier. Je krijgt inspiratie, feedback, zelfinzicht en praktische handvaten om je voornemens vorm te geven, zodat je met een concreet, aantrekkelijk en uitvoerbaar plan naar huis gaat.

 

Voor wie?
Voor iedereen die zijn of haar goede voornemens en plannen voor het nieuwe jaar echt in de praktijk wil brengen.

Aanleiding
Je wil bepaalde dingen in je leven al een tijdje anders doen. Misschien minder drinken, niet meer roken, meer sporten, liefdevoller leven, meer aandacht voor je dierbaren, minder stress, social media, noem maar op. Je hebt vast goede voornemens gemaakt en bent op 1 januari begonnen ze uit te voeren. Of je bent er alweer mee gestopt intussen…
Als dat zo is, dan ben je zeker niet de enige. Het overkomt de meeste mensen met goede voornemens. En daar zijn hele logische en hardnekkige redenen voor. Inzicht in deze redenen en in je werkelijke drijfveren zal je helpen om er (opnieuw) voor te gaan.
Want je maakt je voornemens tenslotte niet voor niks. Daar zit een oprecht verlangen onder, dat bij je aan zal blijven kloppen tot je luistert. Kom dus in deze workshop handen en voeten geven aan je intenties. Zodat het niet (weer) alleen bij voornemen blijft!

Wat gaan we doen?
Je gaat helder krijgen welke gewoontes je wil afleggen en welke je wil versterken. Met behulp van praktische en creatieve oefeningen ga je op zoek naar je belangrijkste drijfveren en waarden. Voor je je meest gewenste voornemens maak je een actieplan. In de middag gaan we aan de slag met je overtuigingen en je hulpbronnen en geef je symbolisch vorm aan je plan. Gedurende de workshop werk je individueel, in tweetallen en met de hele groep.

Resultaat
Na afloop van deze dag heb je helder wat je werkelijk anders wil doen dit jaar en waarom dat belangrijk voor je is. Je hebt een duidelijk en visueel actieplan gemaakt en je hebt inzicht in je grootste valkuilen en hulpbronnen.

Door wie?
Deze workshop wordt gegeven door Nathan Kops, transformationeel coach en trainer (http://www.nathankops.nl/ mijn-pad/ ) en Marischka Verbeek, eigenaar Savannah Bay en coach.

Wanneer: 4 februari van 10.00-17.00
Groepsgrootte: max. 10 deelnemers
Waar: kantoor van boekwinkel Savannah Bay.
Kosten: 65 euro, incl koffie/thee en vegetarische lunch.
Donateurs Savannah Bay en leden Euphorion/Awater: E 50
Betaling van tevoren of bij aanvang workshop.

Meer informatie en aanmelden: marischkaverbeek [at] savannahbay.nl
Aanmelden en direct betalen kan ook via de webshop: http://bit.ly/2CWDog0