Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Selectie

 
 

"This Book Belongs To"-stempel

Raak jij wel eens een boek kwijt omdat je het uitleent? Nu kun je met deze stempel eenvoudig je eigen ex libris in je boeken stempelen. 

Dit cadeau is verkrijgbaar in onze winkel of via de webshop.

 

Boek van de maand

Bedtijdverhalen voor Rebelse Meisjes

Hét boek voor deze feestdagen! 100 voorleesverhalen over inspirerende vrouwen, die op hun eigen rebelse manier de wereld hebben veranderd - als schrijfster, piraat of wiskundige.

Lees verder >>

 

Een zachte hand ~ Leïla Slimani

Deze spannende en aangrijpende roman uit Frankrijk raakt aan de grootste angst van moderne ouders. Maar het is ook een onvergetelijk verhaal over het verlangen geliefd te worden, wurgende eenzaamheid en een verleden dat je blijft achtervolgen. 

Vertel me het einde ~ Valeria Luiselli

Vertel me het einde is een prachtig en belangrijk kleinood dat je blik op de wereld op zijn grondvesten doet schudden.
In Amerika wordt het 'de eerste must-read van het Trump-tijdperk' genoemd. Wij noemen het "Transforming Stories" van de bovenste plank. Lees!!

Duizend vaders ~ Nhung Dam

Trefzeker debuut dat je lang bij blijft.

Duizend vaders is een even zuiver als tragisch verhaal waarin een dochter in een dreigend waterland grond onder haar voeten probeert te krijgen. Nhung Dam schreef haar wonderschone verhaal met een inzet die je zelden ziet: met grote noodzaak, met lichte toets en helder van toon.

Het tegenovergestelde van een mens ~ Lieke MarsmanWaar het op neerkomt is dat de mensheid als geheel ook eenzaam is. We kunnen er niet tegen dat er niemand iets terugzegt, dat we nog altijd geen dieren hebben horen praten - ja, misschien zo nu en dan in de vorm van het schrille gegil dat onze slachthuizen vult, maar niet met woorden, niet met een oplossing voor de dingen waar we al tijden mee zitten.

Film van de maand

De kinderen van Juf Kiet

Hartverwarmende documentaire over de bijzondere klas van juf Kiet, waar de hele wereld samenkomt.


 

Raven's Touch

Wanneer twee totaal verschillende vrouwen elkaar tegen het lijf
lopen in de uitgestrekte bossen waar ze beiden verblijven, ontstaat er een onverwachte band.

Raven’s Touch is een prachtig liefdesverhaal over
verlies, natuur en genezing.

Hidden Figures

In het kader van Black Achievement Month!

Hidden Figures, het meeslepende en nooit eerder vertelde verhaal van drie briljante Afro- Amerikaanse vrouwen die voor de NASA werkten.

Layla M

De 18-jarige Layla (Nora El Koussour) is een jonge vrouw van Marokkaanse afkomst. Ze doet eindexamen vwo en is een fanatiek voetbalster. Met haar ouders, oma en broer woont ze in Amsterdam-West. Layla is niet op haar mondje gevallen en durft voor haar mening uit te komen. Ze stoort zich aan het negatieve beeld dat er is over Marokkanen en het Islamitische geloof. 

Moonlight

In deze film volgen we in meerdere periodes het leven van Chiron, die opgroeit in een slechte buurt in Miami. Zijn moeder is verslaafd en heeft maar weinig aandacht voor hem. Chiron worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.

Cadeautip

Diary Alice in Wonderland 2018

Eén van de vele fijne agenda's in onze collectie. Tuimel in het konijnenhol en in je eigen tijdloze wonderland.

 

Tas ~ Bibliophile

Fraai (Sinterklaas-)cadeautje voor iedere booklover in je omgeving! Linnen boekentas van Blossom Books.

A Bibliophile =  a person who loves books. Nou, dat lijkt ons duidelijk! 

Mascha Planner

Een planner om je leven structuur te geven. Die je helemaal zelf kunt customizen door de bijgevoegde stickers.

"This Book Belongs To"-stempel

Raak jij wel eens een boek kwijt omdat je het uitleent? Nu kun je met deze stempel eenvoudig je eigen ex libris in je boeken stempelen. 

"Things that make me happy"-etui

Een stevige etui waar je al jouw favoriete spullen in kwijt kan. Het is zelfs groot genoeg om een pocket-uitgave van jouw favoriete boek in te stoppen! Of om mee te nemen op vakantie als toilettas.