Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Selectie

 
 

Pitch je eigen boek ~ in consignatie spreekuur

De laatste tijd worden we overspoeld met aanbiedingen van publicaties uitgegeven in eigen beheer. Vaak mooie en bijzondere boeken, maar het zijn er wel wat veel. Het kost ons teveel tijd en energie om alle aanbiedingen en verzoeken om boeken in consignatie netjes af te handelen. Daarom hebben we nu de oplossing bedacht: het in consignatie spreekuur!

Elke vrijdag kun je tussen 16 en 17 uur in de winkel binnenlopen om je publicatie in eigen beheer aan ons te laten zien en er iets over te vertellen.

Wij vertellen je direct of we het geschikt vinden voor in de winkel. Je hoeft dus niet meer te wachten of er iets mee gedaan wordt.

Buiten het spreekuur om nemen we dus niets meer in ontvangst en via de mail kunnen we helaas niet meer op verzoeken hierover reageren.

Tot ziens op het in consignatie spreekuur!

 

Boek van de maand

Witte Huizen

  Lorena Hickok ontmoet Eleanor Roosevelt in 1932 als verslaggeefster van Franklin Roosevelts eerste verkiezingscampagne. 'Hick', zoals haar vrienden haar noemen, is in gruwelijke armoede opgegroeid in South Dakota en heeft zich opgewerkt tot belangrijkste vrouwelijke journaliste in Amerika. In eerste instantie moet ze weinig hebben van de idealistische Eleanor, die uit een goed milieu komt. Toch bloeit er een grote passie op, die bestand blijkt tegen de jaren.

Film van de maand

NON-FICTIE VAN DE MAAND: Soms is liefde dit

 

Na een onbezonnen kus met een andere man schrijft Daan Borrel vanuit een kamer in Berlijn een brief aan haar vriend. De brief draait uit op een zelfbevragend relaas over seksualiteit, intimiteit en autonomie. Mag je elk verlangen onderzoeken en uitleven? En hoe combineer je dat met een behoefte aan verbintenis? Hoe kunnen vrouwen hun eigen verlangens volgen als ze nooit hebben geleerd daarmee om te gaan? Of zijn mannen hier net zo slecht in? Is het de geest of het lichaam dat verlangens creëert? In hoeverre worden die bepaald door verhalen?

NON-FICTIE VAN DE MAAND: #Gaan

We komen er allemaal achter: een leven lang Netflix is ook niet alles. Het is tijd dat we er weer op uit gaan. Weg van de schermen, de buitenlucht in! Qualitytime voor jezelf en elkaar. Nederland is supermooi en eigenlijk ook heel spannend, want om wild of vogels te spotten hoef je echt geen bioloog of vogelaar te zijn: dat kan iedereen. Als je maar weet waar je op moet letten.

 

Cadeautip

Empowermints

You can do it, ladies! And for those times you think you can't, Empowermints has got your back. These deliciously strong peppermints are formulated to give you an extra boost when the going gets rough and your confidence sags. Just pop one or two Empowermints into your mouth, roll up your sleeves and take care of business. Empowermints come in an inspiring reusable tin and work just as well on men, too.