Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Selectie

 
 

Nagenieten van Queering the City

Afgelopen vrijdag (22 juni) was het dan eindelijk zover: Queering the City of Literature - een project waar we allemaal maandenlang hard naar toe hebben gewerkt. En wat hebben we ervan genoten!

 

 

Na de mooie voordrachten van Aafke Romeijn, Mounir Samuel en Olave Nduwanje trokken we met zijn allen de stad in om de teksten van de auteurs in fragmenten door de binnenstad te verspreiden. Wat was dit leuk! Iedereen deed actief mee en het was leuk om te zien naar welke plekken jullie toe werden getrokken. Bij terugkomst hadden we een mooi intiem groepsgesprek over het verspreidingsproces en het queer zijn in het algemeen.


Kijk op de website van Queering the City voor alvast wat foto's. Als we ze allemaal verzameld en gesorteerd hebben, zullen deze worden aangevuld.

In september volgt een vervolgavond dat hoogstwaarschijnlijk de vorm gaat krijgen van een panelgesprek met dezelfde drie auteurs en een aantal nieuwe auteurs en wetenschappers. Op deze avond zullen we ook een zine presenteren waarin de verhalen in de juiste volgorde gelezen kunnen worden door de lens van de stad (en andersom natuurlijk!). Binnenkort meer informatie over deze avond!