Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Over Savannah Bay

 
 

'Tu as tout oublié sauf Savannah, Savannah Bay...'

Savannah Bay is voortgekomen uit de allereerste vrouwenboekwinkel in Nederland. In 1975 werd De Heksenkelder opgericht.

In 1984  verhuisde de vrouwenboekwinkel naar het huidige pand aan de Telingstraat en kreeg de naam Savannah Bay, naar het gelijknamige toneelstuk van Marguerite Duras.

Tegenwoordig is Savannah Bay een algemene boekwinkel voor iedereen. We zijn gespecialiseerd in literatuur en poëzie uit binnen- en buitenland, en in boeken op het gebied van genderstudies en homoseksualiteit.

 

Verrassend en uitgebreid assortiment

Savannah biedt een uitgebreid en verrassend assortiment titels. Naast literatuur en poëzie bieden wij allerlei andere genres aan, zoals psychologie en management, genderstudies, filosofie, spiritualiteit, en kinderboeken. Ook heeft Savannah alle verplichte studieboeken voor de studies Literatuurwetenschap en Genderstudies aan de Universiteit Utrecht voorradig. 

Savannah's medewerkers -allen enthousiaste vrijwilligers- zijn enorme boekenwurmen en geven met plezier advies en leestips.

 

Meer dan boeken

Behalve boeken heeft Savannah ook een uitgebreide collectie CD's, DVD's, kaarten, schrijfwaren & papier, buttons, magnets, Plint artikelen, Penguin mokken en nog veel meer originele cadeaus.

Kijk in de webshop voor een greep uit het assortiment.

Activiteiten en stands

Savannah organiseert allerlei activiteiten, zoals debatten, workshops, literaire festivals en lezingen. Dit doet ze veelal in samenwerking met Stichting de Luister en met andere organisaties.

Ook verzorgt Savannah op menig literaire avond, roze festival of wetenschappelijk congres stands. Kijk in onze agenda voor de stands van dit moment en klik hier voor meer informatie.

Bestellingen

Ook buiten openingstijden kun je bij Savannah Bay boeken kopen. Onze webshop heeft een groot assortiment, maar wij kunnen ook elk ander leverbaar boek voor je bestellen.  Prijs en levertijd zijn gelijk aan andere (online) boekwinkels. Bestel dus ook je vakliteratuur, kookboeken of belastingalmanakken bij ons.

Maak gebruik van het bestelformulier als je een gewenst boek niet in de webshop kunt vinden.

Bestel bij ons en steun Savannah Bay

Wij zijn trots op onze bijzondere winkel, en vooral op de specialisaties die Savannah Bay haar eigen gezicht geven. Deze specialisaties (genderstudies, literatuur, homoseksualiteit, transgender) zijn volgens ons nu actueler dan ooit.

Ben je dat met ons eens, en draag je de doelstellingen van Savannah Bay een warm hart toe, koop en bestel dan zoveel mogelijk je boeken bij ons (ook voor jouw organisatie of bedrijf!), want met elke bestelling steun je ons en help je een bijzondere winkel in stand te houden.

Lees je niet veel, maar draag je Savannah Bay wel een warm hart toe, dan kun je ook geld doneren door middel van een donatie.

Zo kunnen we samen Savannah en haar specialisaties nog jaren laten bloeien.

 

Savannah's Netwerken

Savannah Bay is actief op Facebook en Twitter. Like of volg ons en wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en activiteiten.