Winkelwagen
Geavanceerd zoeken »
 
Webwinkel Actueel De Winkel Savannah's Stories Contact

Savannah's Selectie

 
 

Vaderdag cadeautips


De leukste, mooiste en meest originele cadeaus voor vader haal je natuurlijk bij je favoriete queer feministische boekwinkel ;-).

Hierbij onze top 5!

Johan Harstad
Max, Mischa en het Tet-offensief

Het magnum opus van Johan Harstad is een hypnotiserende vertelling die vele decennia en continenten omspant: van de oorlog in Vietnam en Apocalypse Now tot jazzmuziek, van Mark Rothko en Burning Man tot de aanslag op de Twin Towers. Maar bovenal draait deze volstrekt verslavende roman om de vraag: hoe lang moet je weg van huis zijn voordat het laat is om terug te keren?

Podium, E 29,99


 
Robert M. Pirsig

Zen en de kunst van het motoronderhoud

In Zen & de kunst van het motoronderhoud verhaalt Robert M. Pirsig over de motorfietstocht die de hoofdfiguur en zijn elf jaar oude zoon Chris een zomermaand lang van Minnesota naar Californië maken.
Het is het spannende en wanhopige relaas van een vader en een zoon die bevangen worden door een steeds ingrijpender krankzinnigheid.

Prometheus, alleen deze maand slechts E 4,95!

Linda de Haan

Lance & Lot zoeken zich rot

Ridder Lance en ridder Lot zijn heel gelukkig samen. Toch ontbreekt er iets in hun veel te grote kasteel. Maar wat of wie...? Ze zoeken op alle markten van het land, ze plakken posters en ze vliegen naar het land van de kangoeroes. Wanneer de ridders de moed bijna opgeven, bonkt er plotseling iemand op de deuren van de poort!

Lance & Lot zoeken zich rot, naar het ware verhaal van Tim en Steven, adoptiepapa's van Bas en Jasper. 

Ploegsma, E 13,99

Mug Penguin Classics

Man and Superman (Bernard Shaw)

Stoere rode mok met een klassiek omslag en een toepasselijke titel. 

Vaatwasserbestendig.

Penguin, E 13,95, in bijpassende geschenkverpakking

 

DVD

The red turtle

In deze prachtige animatiefilm van michiel Dudok de Wit volgen we de grote etappes van het leven aan de hand van het verhaal van een man die aanspoelt op een onbewoond eiland. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Lumière, E 14,99